BeylikdüzüGenel

Beylikdüzü “Siz Hiç Radyo Dinlediniz mi?” yi Kahkalarla İzledi :)

“Siz Hiç Radyo Dinlediniz mi?” isimli gösteride popüler radyo programcıları Gönül Dostu Şener, Hop Dedik Ayhan, Erkan Koç, Afrikalı Ali seyircilere dinamik, eğlenceli, müzikli ve bol kahkahalı bir sahne sundular. “Bu bir eğlenceli radyo konseridir” diyerek sahneye başlayan ünlü radyocular, programları boyunca kah kendi çıkardıkları albümden şarkılar söylediler kah yapılan taklitlerle seyirciyi güldürdüler.

Söyledikleri Şarkılar Çok Eğlendirdi

Radyo programı ile sahne eğlencesinin ahenkli bir karışımı olan gösteride sevilerek dinlenen radyo programcıları, “Radyoya yıllarımızı verdik. Bu sihirli kutudan yıllarca sizlere seslendik. Ve bir gün biz şarkı okursak ne olur dedik ve bir albüm çıkardık” diye konuşarak söyledikleri Helvacı Helva adlı hareketli parça ile seyirciyi coşturdular. Ayrıca program boyunca seslendirdikleri “Evreşe Yolları Dar, 15 Yaşında da Nafize de Hanım” şarkıları da çok beğenildi.

Taklitler Güldürdü

Gösteride yer alan taklit bölümleri ise seyircileri bol bol güldürdü. Ara ara canlı yayına bağlanan Hıncal Uluç, Bülent Ersoy, Erman Toroğlu, Orhan Gencebay, Fatih Terim taklitleri programı daha bir eğlenceli hale getirdi. Ünlü radyocular seyircilerle farklı bir oyun da oynadılar. Bu kez kendileri dinleyici olan ve seyircilerden radyo programı yapmalarını isteyen Hop Dedik Ayhan, konukların arasına karışarak, onların radyo sunuşlarını dinledi ve gösteri komik anlara sahne oldu.

İlgili Makaleler

Kapalı